طراحی اپلیکیشن سازمانی برای آموزشگاه زبان مفید هست؟

توسط مرجان معینی در 2024/08/17 | 02:33
مرجان معینی
مرجان معینی
کاربر
پست‌ها: 7
دوست دارد: 18
عضو از: 2024/08/12

سلام من زبان انگلیسی درس میدم و می‌خواستم بدونم اگر بخوایم طراحی اپلیکیشن سازمانی انجام بدیم فایده‌ای داره و می‌تونه این هرج و مرج و بی نظمی رو مدیرت کنه؟ یا فقط برای سازمان های بزرگ و پر جمعیت استفاده می‌شه؟ بعد چه ماژول هایی توی‌ منوش داشته باشه که به مدرس های زبان توی فرایند آموزش کمک کنه؟


2024/08/17 | 02:33
2 دوست دارد
سهیل معتمدنیا
سهیل معتمدنیا
کاربر
پست‌ها: 13
دوست دارد: 19
عضو از: 2024/07/23

سلام عزیزم خداقوت ببین طراحی اپلیکیشن سازمانی خیلی می‌تونه بهتون کمک کنه و قدرت مانوور بالایی داره. یعنی شما با توجه به نیازتون به تیم طراح ها ایده می‌دین و بعد از طراحی و استفاده قراره کارایی سازمان رو کلی بالا ببرین. مثلا می‌تونین ماژول مخصوص به دانش آموز هارو داشته باشین و اطلاعاتی که هر مدرس راجع به هر دانش آموز در طول ترم بدست میاره رو‌ اونجا ثبت کنن، اینطوری بعداً اساتید دیگه به یه شناخت نسبی سر کلاس حاضر میشن و یا اگر دانش آموزی اخلاق و رفتار خاصی داره که نیاز به احتیاط هست، به راحتی از این طریق میشه متوجه شد و یا در صورت تکرار رفتار خاصی که نیاز به گزارش داره، مدیر مجموعه می‌تونه با والدین اون دانش آموز ارتباط بگیره و در اون مورد صحبت کنه.

از طرفی میشه یه قابلیت جالب هم برای دانش آموزها در نظر گرفت و فرایند تصحیح تکالیف رو برای اساتید تسریع کرد. یعنی برای دانش آموز تاریخ تحویل تکلیف تعریف بشه و بعد از طریق همون اپلیکیشن هم تکالیف آپلود بشن و بعد دبیر مربوطه اون ها رو چک کنه و ایرادات رو خیلی جزئی برای شاگرد ثبت کنه. با این عمل هم سر کلاس وقت زیادی ذخیره میشه و هم اگر ایرادی باشه کامل برای شاگرد برطرف میشه.

ماژول دیگه‌ای که می‌تونین در طراحی اپلیکیشن سازمانی‌تون داشته باشین، بخش نمره‌هاست. اونجا میشه نمره های شاگرد رو وارد کرد و در نهایت حساب کاربری ایجاد کرد که خود دانش آموز هم بتونه مستقیما نمره‌اش رو در پایان ترم چک‌ کنه. یا حتی بدونه توی کدوم یک از چهار بخش اصلی یادگیری زبان مشکل داشته تا اون رو رفع کنه.

آپشن بعدی که می‌تونین قرار بدین مربوط به وضعیت خود اساتید هست. اینکه چه تعداد غیبت از کار داشتن، یا دانش آموز ها چه نظری در مورد این دبیر دارن و یا حتی سابقه کاری و مهارت هایی که دارن، به صورت یه رزومه‌ی مختصر قرار داده بشه و برای شاگرد ها تا یه حدودی مشخص باشه که اون ها هم بدونن دبیرشون توی از چه سطح سوادی برخورداره. و در آخر میشه دبیرها رو بر اساس این موارد رتبه بندی کرد و به سه نفر اول این لیست حقوق بیشتری به عنوان تشویقی داد.

2024/08/17 | 02:34
2 دوست دارد
موسی الرضا عروجی
موسی الرضا عروجی
کاربر
پست‌ها: 5
دوست دارد: 7
عضو از: 2024/07/22
قابلیت دیگه‌ای که همه‌ی اپلیکیشن های سازمانی دارن، مربوط به بخش مدیریت افراد سازمان هست. یعنی مدیر مجموعه، اطلاعات کامل و جامعی در رابطه با اساتید و دانش آموز ها داره و می‌تونه به صورت ۲۴ ساعته این داده ها رو بررسی کنه. علاوه بر این ها امکان پرداخت شهریه و دریافت حقوق هم هست. برای دانش آموزها بخش پرداخت شهریه باز میشه و برای اساتید بخش دریافت حقوق فعال میشه. این آپشن توی مدیریت‌ منابع خیلی کارآمد هست. به صورت کلی طراحی اپلیکیشن‌ سازمانی، مخصوص سازمان شماست و عر قابلیتی که مد نظر داشته باشین رو میشه بهش اضافه کرد یا آپشن های مختلف رو سفارشی سازی کرد. بهتون پیشنهاد می‌کنم مقاله‌ی زیر رو در رابطه با طراحی اپلیکیشن سازمانی بخونین، تا با سازوکار این روند بیشتر آشنا بشین و ابهامی نداشته باشین. https://codalin.ir/blog/Enterprise-App-design
2024/08/17 | 02:36
1 دوست دارد
گزارش

لطفاً به طور کوتاه و روشن درباره گزارش توضیح دهید.