سلام
ببین تنها مزیت استفاده از قالب های آماده اینه که شما درآمد آنچنانی نداری هنوز و میخوای از این مدل قالب ها استفاده کنی تا یه اپلیکیشن داشته باشی و دلیل این کار هم جذب مشتری و برندینگ هست!
اگه شما انقدری از فروشگاهت درآمد داری که میتونی برای طراحی یه اپلیکیشن فروشگاهی حداقل ۵۰ میلیون هزینه کنی، بهتره اپلیکیشنت رو بدی دست یه تیم برنامه نویسی قوی و با تجربه تا نتیجه دلخواهت رو بگیری.
استفاده از قالب های آماده رایگان برای طراحی اپلیکیشن فروشگاهی هزینه و زمان خیلی کمی میبره ولی چند تا ایراد بزرگ داره؛ یکیش اینکه امکان سفارشی سازی این CMS های آماده رو ندارین و اپلیکیشن تون اختصاصی نخواهد بود. یعنی با اینکه در نهایت به شما یه اپلیکیشن قابل قبول میده اما ظاهرش و حتی رابط کاربری و تجربه کاربری اش چیزی نیست که مد نظر شما باشه و این ها فاکتورهایین که توی استفاده از قالب های آماده نمیشه تغییر داد در حالی که بیشترین تاثیر رو روی مشتری دارن.
نکته بعد اینه که CMS های آماده رو وقتی میتونی استفاده کنی که یه فروشگاه جمع وجور و کوچیک داری و مشتری ها هم انقدر محدود هستن که نیاز به طراحی اپلیکیشن فروشگاهی نیست. اما موقعی که شما تنوع خاص محصولات رو دارین، رقیب زیاد دارین و مشتری هاتون پیگیر محصولات جدید و خرید از شما هستن، اگر براشون هزینه نکنین و اپلیکیشن فروشگاهی طراحی نکنین و از قالب آماده استفاده کنین یه جورایی به ارباب رجوع بی احترامی کردین.
اگر لحظهای این فکر توی سرتون میچرخه که ارزش نداره و پول زیادیه و مشتریا ازش استفاده نمیکنن یا فروش حضوری کفاف میده باید بگم کاملا در اشتباهین! وقتی شما اپلیکیشن فروشگاهی طراحی میکنی و به مشتری میگی کاتالوگ کامل محصولات یا حتی جزئیات فلان جشنواره توی اپلیکیشن هست، خود این اتفاق یه تبلیغ برای اپلیکیشن تون محسوب میشه. چون به مشتری تون گفتین که تنها راهی که میشه محصولات فروشگاه من رو دید اپلیکیشن فروشگاهیمون هست؛ حتی اگر برای مشتری های ثابت و وفادارتون یه تخفیف ۲۰ درصدی برای اولین خرید یا فرستادن هدیه هم در نظر بگیرین، تا به دیده شدن اپلیکیشن تون کمک کنین.
بعد اگر نخواستین خیلی هزینه کنین، میتونین اپلیکیشن فروشگاهی وب اپلیکیشن طراحی کنین. با این روش نیاز نیست کد های برنامه رو تغییر بدین و خیلی راحت در محتوای اپلیکیشن تغییرات رو اعمال کنین. با این روش هم تو هزینه ها صرفه جویی کردین و هم اگر سایت رو تغییر بدین، مستقیما و خودکار توی اپلیکیشن هم انجام میشه.
در کل به چهار حالت میتونین وب سایتتون رو به اپلیکیشن فروشگاهی تبدیل کنین. روش اول: PAWS هست که کاربر می تونه وب سایت شما رو در قالب اپلیکیشن به صفحه گوشیاش اضافه کنه و به صورت آفلاین هم بهره ببره. روش دوم: برنامه های ترکیبی که این سبک اپلیکیشن های کراس پلتفرمی هستن که میتونین از بازار های اپلیکیشن تهیه کنین. روش سوم: React Native ها شبیه برنامه های ترکیبی هستن و از سیستم کراس پلتفرمی استفاده میکنن ولی روون تر و آسون تر اجرا میشن. روش چهار: طراحی اپلیکیشن بومی یا کراس پلتفرم به شما یه اپلیکیشن بر اساس وب سایتتون میده و وب سایت رو تبدیل به اپلیکیشن فروشگاهی نمیکنه. در هر دو سیستم عامل هم عمل میکنه و نیاز به هزینه اضافه نیست.
اگر نیاز به مطالعهی بیشتر در مورد طراحی اپلیکیشن فروشگاهی دارین، مقالهی زیر رو حتما بخونین.
https://codalin.ir/blog/Shopping-application-design