چجوری اپلیکیشن گردشگری رو برای عملکرد بهتر بهینه‌ سازی میشه کرد؟

توسط کامیار صیادی در 2024/09/01 | 12:30
کامیار صیادی
کامیار صیادی
کاربر
پست‌ها: 22
دوست دارد: 42
عضو از: 2024/07/23

سلام دوستان. من تو شرکتی تازه شروع به کار کردم که یه سایت برای کارهای گردشگری دارن و میخوان که یه اپلیکیشن هم داشته باشن تا رضایت مشتری ها رو بهتر کرد. از این جهت من قراره یه اپلیکیشن گردشگری بنویسم. تو این راستا میشه یکی بگه که چجوری با عملکردش رو بهتر و بهینه تر کنم؟

2024/09/01 | 12:30
0 دوست دارد
شاپور اختزاعی
شاپور اختزاعی
کاربر
پست‌ها: 16
دوست دارد: 39
عضو از: 2024/07/23
سلام. خوبه که این کار رو داری می‌کنی. از اونجایی که بیشتر مردم از تلفن‌های همراه استفاده می‌کنن یه اپلیکیشن گردشگری میتونه خیلی کاربردی تر از وب سایت گردشگری باشه. حالا برای بهینه‌ سازی اپلیکیشن گردشگری و ارائه یک تجربه کاربری بهتر، یکی از اولین و مهم‌ترین اقداماتی که باید انجام بدی، کاهش زمان بارگذاری اپلیکیشنه. وقتی کاربر اپلیکیشن رو باز می‌کنه، سرعت لود شدن تاثیر زیادی روی اولین برداشت اون از برنامه داره. به‌همین دلیل، اپلیکیشن باید سریع بارگذاری بشه تا کاربر از همون ابتدا حس خوبی پیدا کنه و به استفاده از اون تشویق بشه. برای رسیدن به این هدف، باید مطمئن بشی که فقط اطلاعات ضروری در مرحله اول بارگذاری می‌شن. به‌ عبارتی، تنها داده‌ها و محتوایی که کاربر در اولین برخورد با اپلیکیشن به اون‌ها نیاز داره، باید فوراً نمایش داده بشن. این کار نه تنها زمان لود شدن رو کاهش می‌ده، بلکه باعث می‌شه کاربر بلافاصله بتونه از امکانات کلیدی اپلیکیشن استفاده کنه و دچار سردرگمی یا تأخیر نشه. بقیه اطلاعات و محتوای کم‌اهمیت‌تر می‌تونن در پس‌زمینه بارگذاری بشن. این یعنی در حالی که کاربر در حال استفاده از قسمت‌های مختلف اپلیکیشنه، داده‌ها به تدریج و بدون ایجاد وقفه برای کاربر دانلود می‌شن و آماده نمایش می‌شن. این روش باعث می‌شه که کاربر حس انتظار طولانی برای دسترسی به اطلاعات رو نداشته باشه و تجربه کاربری کلی بهتر بشه. به این ترتیب، کاربر حس می‌کنه که اپلیکیشن سریع و روان کار می‌کنه، حتی اگر حجم زیادی از داده‌ها در حال پردازش و بارگذاری باشه. این روش، نه تنها تجربه کاربری رو بهتر می‌کنه، بلکه باعث می‌شه تا مصرف منابع دستگاه کاربر، مثل حافظه و باتری، بهینه‌تر بشه و کاربر مدت زمان بیشتری بتونه از اپلیکیشن استفاده کنه بدون اینکه نگران مصرف زیاد باتری یا کندی دستگاهش باشه. بازم سوالی داشتی بیا این مقاله رو بخون به دردت میخوره: https://codalin.ir/blog/Tourism-application
2024/09/01 | 12:30
0 دوست دارد
سهیل معتمدنیا
سهیل معتمدنیا
کاربر
پست‌ها: 17
دوست دارد: 26
عضو از: 2024/07/23

ببین داداش به عنوان یه برنامه نویس باید بهت بگم که یکی از نکته های کلیدی‌ای که برای بهینه‌سازی اپلیکیشن گردشگری باید به کار ببری، بهینه‌سازی ارتباطات شبکه‌ای و مدیریت مؤثر داده‌هاست. این مسئله مهمه چون تاثیر زیادی روی سرعت عملکرد اپلیکیشن و تجربه کلی کاربر داره. دو روش اصلی برای رسیدن به این هدف هست. استفاده از شبکه‌های تحویل محتوا (CDN) و کاهش تعداد درخواست‌های API هست. قطعا خودت میدونی چین ولی حالا منم یه توضیح مختصری میدم. شبکه‌های تحویل محتوا یا CDN‌ها، به طور خاص برای توزیع سریع‌ تر محتوا طراحی شدن. CDN‌ها اینجوری کار میکنن که نسخه‌های کپی از محتوای اپلیکیشن رو در سرورهای مختلف تو جاهای مختلف سیو میکنن. وقتی کاربر به اپلیکیشن دسترسی پیدا میکنه، محتوای مورد نیازش از نزدیکترین سرور به موقعیت جغرافیایی اون کاربر بارگذاری می‌شه. اینجوری زمان بارگذاری محتوا کم میشه. اینجوری مصرف پهنای باند رو هم بهینه میکنی، چون درخواست‌ها به سرورهای نزدیک‌ تر هدایت می‌شن و بار روی سرور اصلی کمتر میشه.

درخواست‌های API، ارتباطات بین اپلیکیشن و سرور رو مدیریت می‌کنن. هر بار که اپلیکیشن نیاز به داده جدیدی داره، باید درخواست API ارسال کنه. این درخواست‌ها می‌تونن تأثیر زیادی روی سرعت عملکرد اپلیکیشن و مصرف پهنای باند داشته باشن. برای بهینه‌سازی این فرآیند، می‌تونی تعداد درخواست‌های API رو کاهش بدی. یکی از روش‌ها برای این کار، ترکیب درخواست‌هاست. یعنی به جای اینکه درخواست‌های متعدد برای دریافت داده‌های مختلف بفرستی، میتونی یک درخواست جامع‌ تر برای دریافت همه داده‌های مورد نیاز بفرستی. این کار باعث می‌شه که تعداد کل درخواست‌ها به‌ طور قابل توجهی کاهش پیدا کنه و بار روی سرور کاهش یابد. آره دیگه با این کارا جلو گیر کردن اپلیکیشن گردشگری ت رو بگیر تا مردم دست داشته باشن از اپلیکیشنت استفاده کنن.

2024/09/01 | 12:31
0 دوست دارد
فاطمه  اسفندیار
فاطمه اسفندیار
کاربر
پست‌ها: 23
دوست دارد: 31
عضو از: 2024/07/23

برای بهتر کردن تجربه کاربری توی اپلیکیشن گردشگری، یکی از مهم‌ ترین جنبه‌ها، طراحی رابط کاربری (UI) ساده و روونه. طراحی UI به معنیه چگونگی نمایش و تعامل کاربران با اپلیکیشنه و تاثیر زیادی بر روی رضایت و راحتی کاربر داره. یه رابط کاربری خوب می‌تواند تجربه کاربری را خوب کنه و کاربرا رو به استفاده مکرر از اپلیکیشن ترغیب کنه. سادگی در طراحی رابط کاربری به معنای این است که اپلیکیشن باید به گونه‌ای طراحی بشه که کاربر به راحتی بتونه به تمامی امکانات و اطلاعات مورد نیازش دسترسی پیدا کنه. علاوه بر این، مهمه که اپلیکیشن بدون لگ باشه. طراحی بدون لگ و دیلی یکی از اصول کلیدی تو طراحی UI است که باعث می‌شود اپلیکیشن تو همه دستگاه‌ ها و اندازه‌ های مختلف صفحه‌ نمایش به‌ خوبی بالا بیاد. 

2024/09/01 | 12:31
0 دوست دارد
موسی الرضا عروجی
موسی الرضا عروجی
کاربر
پست‌ها: 10
دوست دارد: 17
عضو از: 2024/07/22

درباره طراحی رابط کاربری توضیح دادن ولی منم بوام یه چیزی اضافه کنم، تو طراحی رابط کاربری اپلیکیشن گردشگری یا کلا هر نوع اپلیکیشن دیگه، باید به جزییات توجه کنی و اپلیکیشنت رو زیاد زیاد ازمایش کنی. به اضافه اینکه خودت آزمایش کنی باید از کاربرات خوای که بهت فیدبک بدن و بعد از بازخوردهای اونا استفاده کنی و تجربه کاربری رو بهتر کنی. طراحی UI باید یکسره مورد بررسی باشه تا اگه یه سری مشکل عملی یا بصری یا هرچیز دیگه ای بوجود اومد سریعا حل بشه. با رعایت اینا و تمرکز روی سادگی و روون بودن رابط کاربری، می‌تونی تجربه کاربری رو بهتر کنی و مطمئن شی که کاربرات راضین از اپلیکیشنت.

2024/09/01 | 12:32
0 دوست دارد
گزارش

لطفاً به طور کوتاه و روشن درباره گزارش توضیح دهید.