اپلیکیشن آموزشی چیست؟

بررسی تعریف دقیق  اپلیکیشن آموزشی و مزیای کاربردی آن

در این مقاله قصد داریم به مفهوم اپلیکیشن آموزشی و یا همان Educational Application بپردازیم. اپلیکیشن آموزشی یک پلتفرم دیجیتال است که برای ارائه محتواهای آموزشی طراحی شده و امکان خرید و دسترسی به دوره ها، ویدیو های آموزشی، کتاب ها یا منابع دیگر را فراهم می کند. ما در این محتوا سعی داریم که علاوه بر بیان تعریفی دقیق از اپلیکیشن آموزشی، مزایا، ویژگی ها و انواع آن را بررسی کنیم و در نهایت کسب و کارهایی که از اپلیکیشن آموزشی می توانند استفاده کنند و همچنین چگونگی سفارش آن به صورت اختصاصی را مورد ارزیابی قرار می دهیم.

 

اپلیکیشن آموزشی به چه معناست؟

اپلیکیشن آموزشی، یادگیری را برای مردم سراسر جهان تنها با کلیک بر روی یک دکمه، آسان و در دسترس، کرده است. دیگر از زمانی که آموزش فقط در کلاس های درس مدرسه و دانشگاه و آموزشگاه ها  خلاصه میشد، گذشته و آموزش در دسترس تر شده و این به دلیل پیشرفت تکنولوژی و رشد سریع آن است. با رشد تکنولوژی و پیشرفت های علم، همه بخش های تخصصی پیشرفت زیادی کرده اند و همین امر باید با سیستم آموزشی ما نیز انجام شود. با پشت سر گذاشتن روش‌های آموزشی و یادگیری متعارف، فناوری باید در کلاس‌های درس به کار گرفته شود. هدف از آموزش ایجاد افرادی است که به خود وابسته و خودآگاه باشند. اپلیکیشن های آموزشی می توانند انواع مختلفی داشته باشند؛ آنها می توانند برنامه های آموزشی آنلاین، سازندگان فلش کارت، برنامه های یادگیری، برنامه های یادآوری و موارد مشابه باشند. همه برنامه هایی که به انجمن آموزش و پرورش ارائه می شوند را می توان اپلیکیشن های آموزشی نامید.

اپلیکیشن آموزشی نرم افزاری است که به طور خاص برای بهبود و ساده سازی فرآیند یادگیری و ارائه ویژگی های اضافی برای کاربران طراحی شده است. این برای دستگاه های مختلف مانند گوشی های هوشمند و تبلت ها طراحی شده است و استفاده از آن را در دسترس و آسان می کند. یکی از ویژگی های کلیدی اپلیکیشن های آموزشی انعطاف پذیری است. کاربران می توانند موضوعات و سطوح دشواری مختلف را انتخاب کنند و به آنها اجازه می دهد تا تجربه یادگیری را با نیازها و علایق فردی تطبیق دهند. این اپلیکیشن ها معمولا حاوی محتوای تعاملی زیادی مانند ویدئو، صدا، انیمیشن، متون و آزمون ها هستند که فرآیند یادگیری را بصری و جذاب می کند. یکی از جنبه های مهم اپلیکیشن های آموزشی، توانایی ردیابی پیشرفت و ارزیابی نتایج است. بسیاری از اپلیکیشن ها، آمار، تجزیه و تحلیل خطا و توصیه هایی برای بهبود ارائه می دهند که به کاربران امکان می دهد دستاوردهای خود را ارزیابی کرده و نقاط ضعف را برای توسعه بیشتر شناسایی کنند.

 

اپلیکیشن آموزشی چه مزیت هایی دارد؟

مزایایی که اپلیکیشن های آموزشی به همراه دارند را نمی توان نادیده گرفت. مزیت اصلی چنین برنامه هایی این است که زندگی معلمان و دانش آموزان را آسان کرده اند. آموزش اکنون در دسترس تر و انعطاف پذیرتر شده است. دانش آموزان این گزینه را دارند که دوره مورد علاقه خود را از هر گوشه ای از جهان انجام دهند و تنها چیزی که نیاز دارند یک اتصال اینترنتی مناسب و یک دستگاه تلفن همراه است. منابع آنلاین بیشتری در دسترس هستند و فرصت ها بی پایان هستند.

یکی از مزیت های اصلی استفاده از اپلیکیشن های آموزشی علاقه بیشتر و یادگیری بهتر است. با استفاده از این برنامه ها، معلمان می توانند چندین ابزار سمعی و بصری مانند ماژول های فیلم های آموزشی، نمایش ها، کارت های تصویری، ارائه های پاورپوینت، اینفوگرافیک ها، انیمیشن ها و غیره را در اختیار دانش آموزان قرار دهند. اپلیکیشن های آموزشی مقرون به صرفه هستند، باعث بهبود مهارت های تدریس و یادگیری و مدیریت زمان و بهره وری معلمان می شوند. اپلیکیشن‌های آموزشی می‌توانند مکمل روش‌های آموزشی سنتی باشند، اما نباید به طور کامل جایگزین آن‌ها شوند. از دیگر مزایای اپلیکیشن های آموزشی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

1. دسترسی در هر زمان و مکانی

برنامه های آموزشی از هر مکان و هر زمان قابل دسترسی هستند، اکثر آنها در اینترنت در دسترس می باشند، اما گاهی اوقات مطالب از قبل بارگذاری شده دارند. افراد می توانند بدون محدودیت جغرافیایی مطالعه کنند. ایجاد مطالب آموزشی از مربیان نیز ایده خوبی است، تا زمانی که آموزش و پرورش احساس وظیفه نمی کند، جذابیت دریافت منابع جالب تر در خارج از کلاس درس می تواند برای دانش آموزان مفید باشد.

 

2. تعامل

تعامل به معنی مشارکت فعال کاربران در فرآیند یادگیری است. وظایف تعاملی به یاد گیرندگان اجازه می دهد تا با یکدیگر تعامل داشته باشند و مطالب را به طور کامل درک کنند. در اپلیکیشن آموزشی این ویژگی می تواند از طریق امکانات مختلفی افزایش یاد.

 

3. سازگاری

بسیاری از اپلیکیشن های یادگیری از الگوریتم های ML برای تطبیق با سطح مهارت هر زبان آموز استفاده می کنند.

 

4. بهبود عملکرد

استفاده از مطالب جالب مانند تصاویر و فیلم‌ها می‌تواند تمرکز مطالعه خارج از کلاس را تکمیل کند، که به مرور زمان می‌تواند بر نمرات بهتر و بهبود عملکرد تحصیلی منعکس شود.

 

5. نظارت بر پیشرفت خود

چه دانشجوی کالج و چه والدین، آشنایی با پیشرفت خود در یک کار همیشه ارزشش را دارد. بسیاری از اپلیکیشن های آموزشی راهی برای پیگیری پیشرفت شما ارائه می دهند، بنابراین می توانید مدیریت زمان خود را تطبیق دهید و به پیشرفت خود در طول زمان نگاه کنید.

اپلیکیشن آموزشی چه مزیت هایی دارد؟

 

ویژگی های اپلیکیشن آموزشی شامل چه مواردی می شود؟

برای توسعه اپلیکیشن سفارشی باید قابلیت های مختلفی را در نظر گرفت. هدف این عملکردها برآورده کردن نیازهای فردی کاربران، حفظ انگیزه آنها و ارائه یادگیری موثر است. به لطف این ویژگی‌ها، اپلیکیشن‌های آموزشی مدرن می‌توانند فرآیند یادگیری را به میزان قابل توجهی ساده و غنی کنند و آن را برای کاربران در سنین و سطوح مختلف دانش، در دسترس، جذاب و موثر کنند. توسعه نرم افزار آموزشی باید ویژگی های اصلی را در نظر بگیرد تا فرآیند یادگیری موثر و راحت را تضمین کند. در اینجا ویژگی های اصلی که باید در طول توسعه اپلیکیشن آموزشی پیاده سازی شود، آورده شده است:

 

1. شخصی سازی

اپلیکیشن ها باید به کاربر اجازه دهند سطح دانش، علایق و اهداف یادگیری خود را انتخاب کنند. این امر باعث می‌شود که مطالب آموزشی بر اساس نیازها و ترجیحات فردی تنظیم شود و یادگیری موثرتر و انگیزه‌ بخش‌تر شود.

 

2. بازی سازی

معرفی عناصر بازی ‌سازی‌شده مانند دستاوردها، امتیازها، رتبه ‌بندی‌ها، پاداش‌ها و سطوح باعث افزایش تعامل و حفظ کاربر می‌شود و یادگیری را جذاب ‌تر و محرک ‌تر می‌کند.

 

3. ردیابی پیشرفت

این اپلیکیشن باید توانایی ردیابی، پیشرفت یادگیری، ثبت نتایج آزمون ها، تجزیه و تحلیل اشتباهات و ارائه توصیه هایی در مورد چگونگی بهبود نتایج را ارائه دهد. به کاربران کمک می کند تا پیشرفت خود را نظارت کنند و مناطقی را که نیاز به کار بیشتری دارند شناسایی کنند.

 

4. بازخورد

بازخورد معلمان، کارشناسان یا سایر کاربران برای توسعه و تنظیم فرآیند یادگیری مهم است. این به کاربر کمک می کند تا اشتباهات خود را بهتر درک کند و انتقادات سازنده ای را برای رشد بیشتر دریافت کند.

 

5. دسترسی آفلاین

اپلیکیشن های آموزشی باید دسترسی به مطالب را حتی در صورت عدم اتصال به اینترنت فراهم کنند و به کاربران اجازه دهند در هر زمان و مکان به یادگیری ادامه دهند.

 

6. یکپارچگی اجتماعی

توانایی به اشتراک گذاشتن موفقیت‌ها، بحث در مورد چالش‌ها و پرسیدن سؤالات در جامعه کاربر یا از طریق رسانه‌های اجتماعی به ایجاد یک محیط یادگیری حمایتی و دوجانبه کمک می‌کند. این امر به اشتراک گذاری تجربیات و دانش بین کاربران را تسهیل می کند.

 

7. به روز رسانی منظم محتوا

اپلیکیشن ها باید به ‌طور منظم محتوای آموزشی خود را به‌روزرسانی کنند، دوره‌ها و درس‌های جدیدی را اضافه کنند، و بازخورد کاربران را برای بهبود محتوا درج کنند. این برای حفظ علاقه کاربر و به روز نگه داشتن اطلاعات ضروری است.

 

8. قابلیت دسترسی در همه دستگاه ها و پلتفرم ها

اپلیکیشن های آموزشی باید در دستگاه ها و پلتفرم های مختلف مانند گوشی های هوشمند، تبلت ها، رایانه ها و مرورگرهای وب در دسترس باشند.

 

9. رابط کاربر پسند

اپلیکیشن ها باید یک رابط بصری و ساده داشته باشند و دسترسی سریع به محتوا و ویژگی ها را بدون انجام مراحل غیر ضروری فراهم کنند. این برای یک تجربه یادگیری راحت و سازنده مهم است.

 

انواع اپلیکیشن آموزشی به چه صورت است؟

اپلیکیشن های آموزشی مدرن، موضوعات و حوزه‌های مختلفی را پوشش می‌دهند و به کاربران اجازه می‌دهند به راحتی و تعاملی یاد بگیرند. این اپلیکیشن های آموزشی به لطف انعطاف‌ پذیری و دسترسی‌ شان، به ابزاری محبوب برای افراد در سنین و حرفه‌های مختلف تبدیل می‌شوند که می‌خواهند مهارت‌های خود را بهبود بخشند، دانش خود را در یک زمینه خاص عمیق‌ تر کنند یا به سادگی افق‌ های خود را غنی کنند. این تنوع به کاربران اجازه می دهد تا مناسب ترین ابزار را برای یادگیری و توسعه انتخاب کنند. در اینجا انواع اصلی اپلیکیشن های آموزشی آورده شده است:

 

1. اپلیکیشن های یادگیری زبان

یکی از گرایش های محبوب در زمینه اپلیکیشن های آموزشی، یادگیری زبان های خارجی است. چنین برنامه‌هایی درس‌ها، فرهنگ‌های لغت، قواعد دستور زبان و تمرین‌های تعاملی گسترده ارائه می‌دهند. آنها به افراد کمک می کنند واژگان را بیاموزند، تلفظ را بهبود ببخشند و مهارت های خواندن، نوشتن و گوش دادن را تمرین کنند. برخی از آنها دوره های تطبیقی ​​را ارائه می دهند که به طور خودکار پیچیدگی مطالب را با سطح دانش کاربر تنظیم می کند.

 

2. اپلیکیشن های یادگیری علوم

این اپلیکیشن ها به شما کمک می کنند تا رشته های مختلف علمی مانند ریاضی، فیزیک، شیمی و زیست شناسی را بیاموزید. آنها دانش را با ارائه مطالب نظری، فرمول ها، مثال ها و مسائل تعاملی تقویت می کنند. کاربران می توانند با تجسم و توضیح مفاهیم پیچیده، دانش جدید را راحت تر جذب کنند.

 

3. اپلیکیشن های کاربردی برنامه نویسی

برنامه نویسی در حال تبدیل شدن به مهارتی است که به طور فزاینده ای مورد توجه قرار می گیرد و بسیاری از اپلیکیشن های آموزشی دوره هایی را برای یادگیری زبان های برنامه نویسی، الگوریتم ها و فناوری های مختلف ارائه می دهند. آنها درک اصول اولیه و تکالیف و پروژه های عملی را برای تمرین مهارت ها و بهبود پورتفولیوی شما در دسترس قرار می دهند.

 

4. اپلیکیشن های آموزش هنر

این دسته شامل اپلیکیشن هایی است که برای یادگیری موسیقی، نقاشی، طراحی، عکاسی و سایر رشته های خلاق طراحی شده اند. آنها دانش نظری، کلاس های کارشناسی ارشد از متخصصان و تکالیف عملی را برای توسعه مهارت های خلاقانه و بیان خود ارائه می دهند.

 

5. اپلیکیشن هایی برای توسعه مهارت های شناختی

هدف این اپلیکیشن ها بهبود حافظه، توجه، تفکر منطقی و سایر عملکردهای شناختی است. آنها شامل انواع تمرینات، پازل ها، بازی ها و چالش هایی هستند که برای تحریک ذهن و فعال نگه داشتن مغز طراحی شده اند.

 

6. اپلیکیشن های خودسازی و رشد شخصی

این دسته شامل اپلیکیشن هایی است که به بهبود مهارت های ارتباطی، حل تعارض، خودانگیختگی، سازماندهی زمان و سایر جنبه های مهم رشد شخصی کمک می کند. آنها نکات، مطالب نظری و تمرین های عملی را برای بازتاب خود و توسعه هوش هیجانی ارائه می دهند.

 

7. اپلیکیشن های آماده سازی

بسیاری از دانش‌آموزان در آماده‌ سازی برای امتحانات مشکل دارند و این اپلیکیشن ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که فرآیند آماده‌ سازی را سیستماتیک‌ تر و موثرتر کنند. آنها آموزش ها، نکات، نمونه تست ها و امتحانات و توانایی ردیابی پیشرفت و تجزیه و تحلیل اشتباهات را ارائه می دهند.

 

8. اپلیکیشن برای معلمان و والدین

این دسته از اپلیکیشن ها به معلمان و والدین کمک می کند تا با ارائه ابزارهایی برای ایجاد طرح درس، پیگیری پیشرفت دانش آموزان، برقراری ارتباط با والدین و همکاران و ارزیابی اثربخشی آموزش، فرآیند یادگیری را سازماندهی کنند.

 

9. اپلیکیشن های توسعه حرفه ای

این اپلیکیشن ها برای متخصص ها در صنایع مختلف طراحی شده اند که می خواهند مهارت های خود را ارتقا دهند، یاد بگیرند یا بر فناوری های جدید مسلط شوند. این اپلیکیشن ها دوره های تخصصی، سمینارها، وبینارها و سایر مطالب آموزشی را ارائه می دهند.

 

10. اپلیکیشن های دایره المعارفی

این اپلیکیشن ها حاوی اطلاعات زیادی در مورد موضوعات مختلف هستند که به کاربران امکان دسترسی سریع به حقایق، تعاریف، آمار و اطلاعات دیگر را می دهند. آنها می توانند برای طیف گسترده ای از کاربران مفید باشند، چه دانش آموزان، معلمان، محققان، یا فقط  کاربران کنجکاوی که می خواهند چیز جدیدی یاد بگیرند یا حقایق را بررسی کنند.

انواع اپلیکیشن آموزشی به چه صورت است؟

 

چه کسب و کارهایی می توانند از اپلیکیشن آموزشی استفاده کنند؟

انواع مختلفی از کسب و کارها در ایران می توانند از استفاده از اپلیکیشن های آموزشی بهره مند شوند، با استفاده از این اپلیکیشن ها، این کسب‌ و کارها می‌توانند دسترسی خود را گسترش دهند، تعامل را افزایش دهند و فرصت‌های یادگیری انعطاف‌پذیری را ارائه دهند، که برخی از آنها شامل این موارد می شوند:

  1. مدارس و دانشگاه ها: برای یادگیری آنلاین، مدیریت تکالیف و تعامل دانش آموز و معلم.

  2. موسسات زبان: برای ارائه درس های زبان تعاملی، تمرین های تمرینی و کلاس های مجازی.

  3. اپلیکیشن های آموزشی شرکتی: برای آموزش کارکنان، حضور در هیئت مدیره و توسعه مهارت.

  4. استارتاپ های حوزه فناوری آموزشی: ارائه راه حل های یادگیری نوآورانه و جذاب به دانشجویان و متخصصان.

  5. خدمات تدریس خصوصی: برای دروس شخصی سازی شده، ردیابی پیشرفت و مشارکت دانش آموزان.

  6. سازمان های فرهنگی و مذهبی: ارائه دوره ها، مطالعات دینی یا آموزش فرهنگی از طریق اپلیکیشن‌ها.

  7. شرکت های انتشاراتی: دیجیتالی کردن کتاب های آموزشی و ایجاد ابزارهای آموزشی تکمیلی.

  8. مربیان آزاد: ایجاد و کسب درآمد از دوره ها و آموزش های سفارشی.

  9. سازمان های بهداشت و درمان: آموزش کارکنان پزشکی یا آموزش عمومی در مورد موضوعات بهداشتی.

  10. مراکز مراقبت از کودکان: ارائه آموزش در دوران کودکی و ابزارهای یادگیری تعاملی.

  11. تجارت الکترونیک و خرده فروشی و فروشگاه های آنلاین: رابط کاربری شخصی و کاربر پسند و آسان تر شدن مرور محصولات، خرید و پیگیری سفارشات را برای مشتریان و همچنین افزایش وفاداری مشتریان.

  12. رستوران ها، کافی شاپ ها و بیزنس های مشابه: ارائه برنامه های وفاداری، تخفیف ها و توصیه های شخصی سازی شده را بر اساس ترجیحات کاربر و افزایش تعامل و حفظ مشتری.

 

چگونه بصورت اختصاصی یک اپلیکیشن آموزشی سفارش دهیم؟

برای اینکه مطمئن شوید که محصول نهایی با نیازها و اهداف  بیزینس شما منطبق است، شامل چندین مرحله مهم می باشد که در ادامه درباره این فرآیند توضیحی ارائه شده. با دنبال کردن این مراحل، می‌توانید یک اپلیکیشن آموزشی اختصاصی مطابق با نیازهای خاص بیزینس خود سفارش دهید:

 

1.  تعریف نیازها

مشخص کنید که اپلیکیشن برای چه کسانی است (مثلا: دانش آموزان، معلمان، متخصصان)، در مورد ویژگی هایی مانند بازی سازی، سازگاری بین پلتفرم، تحویل محتوا، آزمون ها، ردیابی پیشرفت یا پشتیبانی چند رسانه ای تصمیم بگیرید، تعیین کنید که اپلیکیشن برای کدام پلتفرم (iOS، اندروید، وب یا هر سه مورد) باشد، موضوع طراحی (مینیمالیست، حرفه ای و غیره) را انتخاب کنید و نوع محتوای آموزشی اپلیکیشن را برنامه ریزی کنید.

 

2. تنظیم بودجه و جدول زمانی

بدانید چقدر مایلید که هزینه کنید و مهلت تکمیل اپلیکیشن را مشخص کنید زیرا وقتی بودجه را از قبل تعیین کنید متوجه می شوید که ویژگی ها و امکاناتی را می خواهید در اپلیکیشن خود قرار دهید و کمک می کند که از هزینه های غیرضروری جلوگیری کنید.

 

3. تحقیق و انتخاب یک توسعه دهنده یا شرکت

به دنبال توسعه دهندگان با تجربه در اپلیکیشن های آموزشی باشید، نمونه کارها و بررسی ها را بررسی کنید و بین استخدام فریلنسرها، آژانس یا تیم داخلی یکی را انتخاب کنید.

 

4. تهیه یک درخواست برای پیشنهاد

تهیه یک درخواست برای پیشنهاد (RFP) شامل موارد؛ شرح پروژه، ویژگی ها و قابلیت های کلیدی، جدول زمانی و بودجه مورد انتظار و نمونه هایی از اپلیکیشن های مشابه که دوست دارید، می شود.

 

5. بحث و گفتگو و نهایی کردن جزئیات

RFP خود را با توسعه دهندگان انتخاب شده به اشتراک بگذارید، در مورد پیشنهادات آنها بحث کنید، مشاوره فنی دریافت کنید و امکان سنجی را ارزیابی کنید و همچنین روش های ارتباطی و ابزارهای مدیریت پروژه را تایید کنید.

 

6. امضا قرارداد

اطمینان حاصل کنید که کالاهای تحویلی، شرایط پرداخت، جدول زمانی، حقوق مالکیت معنوی و پشتیبانی نگهداری را پوشش می دهد.

 

7. فرایند توسعه

در طول مراحل طراحی، توسعه و آزمایش با توسعه دهندگان همکاری نزدیک داشته باشید و برای اطمینان از همسویی برنامه با دیدگاه شما، بازخورد ارائه دهید.

 

8. آزمایش اپلیکیشن

انجام آزمایش های دقیق برای شناسایی و رفع اشکالات و اپلیکیشن را با گروه کوچکی از کاربران آزمایش کنید تا بازخورد جمع آوری کنید.

 

9. راه اندازی و نگهداری

اپلیکیشن را در فروشگاه های اپلیکیشن منتشر کنید یا آن را از طریق سیستم عامل های انتخابی خود توزیع کنید و برای به روز رسانی و پشتیبانی مداوم برنامه ریزی کنید تا برنامه کاربردی و جذاب بماند.

 

جمع بندی از مقاله اپلیکیشن آموزشی

اپلیکیشن آموزشی یادگیری را برای مردم سراسر جهان تنها با کلیک بر روی یک دکمه، آسان و در دسترس، کرده اند. هدف اصلی این نوع اپلیکیشن ها راحت تر کردن یادگیری برای کاربران در هر زمان و مکان است. از مزیت های اپلیکیشن آموزشی می توان به دسترسی در هر زمان و مکانی، تعامل، سازگاری، بهبود عملکرد و نظارت بر پیشرفت خود اشاره کرد. برای ویژگی و قابلیت های اپلیکیشن آموزشی، شخصی سازی، بازی سازی، ردیابی پیشرفت، بازخورد، دسترسی آفلاین، یکپارچگی اجتماعی، به روز رسانی منظم محتوا، قابلیت دسترسی در همه دستگاه ها و پلتفرم ها و رابط کاربر پسند را می توان  نام برد. اپلیکیشن آموزشی انواع مختلفی دارند که برخی از آنها شامل؛ اپلیکیشن های یادگیری زبان، اپلیکیشن های توسعه حرفه ای، اپلیکیشن برای معلمان و والدین، اپلیکیشن های کاربردی برنامه نویسی، اپلیکیشن های یادگیری علوم و… می باشند. در نهایت برای اینکه بتوان اپلیکیشن آموزشی را به صورت اختصاصی سفارش داد باید؛ نیازها را تعریف، بودجه و جدول زمانی را تنظیم، تحقیق و انتخاب یک توسعه دهنده یا شرکت، تهیه یک درخواست برای پیشنهاد (RFP)، بحث و گفتگو و نهایی کردن جزئیات، امضا قرارداد، فرایند توسعه، آزمایش اپلیکیشن و راه اندازی و نگهداری را مورد توجه قرار داد.

 

در این مقاله با توجه به اهمیت اپلیکیشن فروشگاهی در هر کسب و کاری، به تعریف و بررسی مزیت های آن پرداختیم. از این رو برای سفارش طراحی و کدنویسی انواع وب سایت، نرم افزار، اپلیکیشن و ابزارهای مورد نیاز کسب و کار یا سازمان خود می توانید به وبسایت کدالین مراجعه کنید و چنانچه در این مورد سوالی دارید با ما در ارتباط باشید. خوشحال می شویم نظرات و دیدگاه های خود را ما به اشتراک بگذارید.

 

برچسب ها

نظرات (5)

میلاد بهرامی کاربر
2024/12/17 | 12:54

مخاطب اصلی اپلیکیشن آموزشی چه کسانی هستند؟

مریم حاتمی کارمندان
2024/12/17 | 12:58

مخاطبان اپلیکیشن‌ آموزشی بسیار متنوع هستند و می‌توانند شامل گروه‌های سنی و با علایق مختلف باشند. ولی برخی آنها را می توان دانش‌آموزان و دانشجویان برای تقویت دروس مدرسه، دانشگاه یا آمادگی برای آزمون‌های مختلف، کارمندان برای ارتقای مهارت‌های شغلی، یادگیری زبان‌های خارجی یا کسب مهارت‌های جدید، کودکان برای آموزش مفاهیم اولیه، بازی و سرگرمی آموزشی و سالمندان برای حفظ فعالیت ذهنی و یادگیری مهارت‌های جدید، نام برد.

علی کاربر
2024/12/17 | 12:54

آیا امکان شخصی‌ سازی اپلیکیشن آموزشی برای هر کاربر وجود دارد؟ به چه صورت؟

مریم حاتمی کارمندان
2024/12/17 | 12:58

بله می توان اپلیکیشن آموزشی را به صورت اختصاصی سفارش داد و برای این هدف باید فرآیندی را طی کرد که شامل این مراحل می باشد: تعریف نیازها، تنظیم بودجه و جدول زمانی، تحقیق و انتخاب یک توسعه دهنده یا شرکت، تهیه یک درخواست برای پیشنهاد، بحث و گفتگو و نهایی کردن جزئیات، امضا قرارداد، فرایند توسعه، آزمایش اپلیکیشن و راه اندازی و نگهداری.

مهدی رمضانی کاربر
2024/12/17 | 12:55

اپلیکیشن آموزشی برای چه کارهایی قابل استفاده است؟

مریم حاتمی کارمندان
2024/12/17 | 12:58

از اپلیکیشن آموزشی برای مشاغل مختلفی می توان استفاده کرد که از جمله این کسب و کارها؛ مدارس و دانشگاه ها، سازمان های فرهنگی و مذهبی، رستوران ها، کافی شاپ ها و بیزنس های مشابه و… قابل ذکر هستند. برای آشنایی بیشتر با این مشاغل می توانید این مقاله را مطالعه کنید.

فرناز فضل الهیان کاربر
2024/12/17 | 12:56

در ساخت اپلیکیشن آموزشی چه قابلیت هایی در نظر گرفته شده است؟

مریم حاتمی کارمندان
2024/12/17 | 12:59

اپلیکیشن های آموزشی ویژگی های مختلفی دارند که برخی از آنها شامل: قابلیت شخصی سازی کردن، بازخورد، رابط کاربر پسند، دسترسی آفلاین و… می شوند.

سعید کاربر
2024/12/17 | 12:57

تعامل در اپلیکیشن آموزشی به چه صورت است؟

مریم حاتمی کارمندان
2024/12/17 | 12:59

با ایجاد تعامل مناسب، می‌توان تجربه یادگیری را به طور قابل توجهی بهبود بخشید و به کاربران کمک کرد تا به اهداف آموزشی خود دست یابند. به عنوان نمونه برای تعامل در اپلیکیشن آموزشی می توان از چت‌ بات‌ ها برای پاسخگویی به سوالات کاربران در هر زمان و مکان، فروم‌ها و گروه‌های بحث برای ایجاد یک جامعه یادگیری و تبادل نظر بین کاربران، بازی‌ها و شبیه‌ سازی‌ها برای آموزش مفاهیم پیچیده به صورت جذاب و تعاملی و ارزیابی‌های مداوم برای پیگیری پیشرفت کاربر و ارائه بازخوردهای شخصی‌سازی شده، نام برد

مریم حاتمی

نویسنده 2024/12/17

موضوعات مرتبط

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید