طراحی وبسایت اختصاصی | چرا بهترین وبسایت اختصاصی کسب و کارمان را خریداری کنیم؟

طراحی وبسایت اختصاصی

در دنیای امروز، وبسایتبه منزله ی ویترین و هویت یک کسب و کار در دنیای دیجیتال محسوب می شود. وبسایتی که به درستی طراحی و پیاده سازی شده باشد، می تواند به جذب مشتریان جدید، افزایش فروش و ارتقای برند شما کمک کند. با وجود تنوع گزینه های موجود در زمینه طراحی وبسایت، وبسایت‌های اختصاصی به دلیل مزایای متعددی که ارائه می دهند، نظر بسیاری از صاحبان کسب و کار را به خود جلب کرده اند. در این مقاله قرار هست تمام موارد مربوط وبسایتاختصاصی را برای شما شرح دهیم و آن را با وبسایت های قالب آماده مقایسه کنیم بنابراین با ما همراه باشید!

 

طراحی وبسایت اختصاصی چه تعریفی دارد؟

شما که در حال خواندن این مقاله هستید قطعا واژه‌های وبسایت اختصاصی و وبسایتبه همراه قالب آماده را شنیده‌اید پس بیایید یک قدم به عقب تر برداریم و در ابتدا بررسی کنیم که وبسایت ها با قالب آماده چه منظوری را میرسانند؟ بسیاری از وبسایتهای فروشگاهی از نظر امکانات و ابزارها قابلیت های یکسانی را ارائه می‌دهند و خدمات مشابهی را به مشتری‌های خود عرضه می‌کنند در نتیجه در طراحی این نوع وبسایت ها که پایه یکسانی دارند می‌توان از قالب های آماده استفاده کرد. پس اگر کسب و کار شما در این دسته از وبسایتهای فروشگاهی قرار می گیرد قالب های آماده می تواند گزینه خوبی برای شما باشد. اما از طرفی گاهی اوقات یک کسب و کار می‌خواهد یک ایده کاملا جدید و نوآورانه را پیاده سازی کند و یا کسب و کار شما قرار است در مدت کوتاهی به رشد زیادی برسد در این موقعیت قالب های آماده نمی‌توانند نیاز های شما را پاسخگو باشند و پای وبسایت اختصاصی به میان باز می‌شود...! وبسایت های اختصاصی برخلاف وبسایت های وردپرسی قالب آماده ندارند و از صفر تا صد به صورت سفارشی کد نویسی می‌شوند برای داشتن یک وبسایت اختصاصی گروه طراح وبسایت تمام قابلیت های فروشگاه و نیازهای آن را کد نویسی می‌کنند و وبسایتی را بالا می آورند که هیچ شرکت دیگری امکان دسترسی به کد های آن را ندارد.

 

طراخی وبسایت اختصاصی و وردپرسی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

اکنون که با مفهوم وبسایت وردپرسی و وبسایت اختصاصی آشنا شدید بیایید این دو را با همدیگر مقایسه کنیم:

 

1. راحتی و سرعت نصب وبسایت

اگر دانش کافی در رابطه با طراحی وبسایتنداشته باشید احتمالا شما هم فکر می کنید که پروسه بالا آوردن یک وبسایت بسیار سخت و پیچیده خواهد بود اما آیا واقعا اینطور است...؟ در حال حاضر به کمک وبسایت سازها بدون نوشتن حتی یک خط کد می‌توانید تنها با اضافه و کم کردن افزونه ها به قالب آماده وبسایت در کمترین زمان ممکن یک وبسایت فروشگاهی آماده برای خودتان داشته باشید این در حالی است که بالا آوردن این نوع وبسایت به هیچ دانشی از برنامه نویسی نیاز ندارد. اما برای طراحی یک وبسایت تخصصی همانطور که در تعریف این نوع وبسایت اشاره شد نیاز هست که دانش کد نویسی و تخصص فنی نسبتا بالایی داشته باشید به طور کلی اگر به دنبال یک وبسایت ارزان قیمت و مبتدی هستید وبسایت های وردپرسی برای شما مناسب هستند.

 

2. سفارشی سازی شده

در وبسایت های اختصاصی دست شما برای طراحی، دیزاین و اضافه کردن قابلیت های خاص باز تر هست و شما می‌توانید هر ماژول و امکاناتی که بخواهید را روی وبسایت خود پیاده کنید اما در وبسایت ها با قالب های آماده و وردپرسی تعداد افزونه ها محدود هست و امکانات قالب های آماده محدود هستند اما در دنیای کدنویسی تنها محدودیت شما قوه تخیل و ایده پردازی شما هست!

 

3. سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو

یک وبسایت اختصاصی برای کسب و کار خود طراحی کرده‌اید و همه چیز آماده است! اما هدف اصلی شما چیست؟ یک وبسایت اختصاصی برای اینکه توسط موتورهای جستجو دیده شود بایستی مطابق با اصول و فرآیند سئو فعال باشد.  سئو خوب تضمین خواهد کرد که وبسایت شما رتبه بالاتری در موتورهای جستجو کسب می‌کند؛ بنابراین ترافیک وبسایتتان افزایش می‌یابد. هر دو وبسایت‌های وردپرسی و اختصاصی به‌خوبی برای موتورهای جستجو بهینه می‌شوند. اما رویکرد این دو در این زمینه ممکن است متفاوت باشد. وردپرس قابلیت‌های سئوپسند مانند تگ‌های متا، URLهای به‌خوبی قالب‌بندی شده و موارد دیگر دارد. همچنین با استفاده از افزونه‌های متعدد می‌توانید سئوی وبسایت خود را بهتر کنید. از طرف دیگر وبسایت اختصاصی به شما این اجازه را می دهد که به طور کامل بر روی سئو وبسایت خود کنترل داشته باشید. در نتیجه در اینجا لزوماً نمی توان گفت یکی از دیگری بهتر است همه چیز بستگی به این دارد که چه چیزی برای تجارت شما بهترین است. اما وردپرس پیاده سازی بهینه سازی سئو بسیار آسان و ابزارها و ویژگی های مختلف سئو را ارائه می دهد که می توانید مدیریت کنید. در حالی که با وبسایتسفارشی باید وب وبسایت را بهینه کنید و هر ابزار سئو را خودتان پیاده سازی کنید.

 

4. هزینه ها 

بزرگترین تفاوت این دو مدل طراحی وبسایت در بحث قیمت مطرح می‌شود قالب های آماده از شما هزینه و زمان کمتری خواهند گرفت البته که نرخ قیمتی در قالب ها نیز بسیار متفاوت است و بازه ای متغییر دارد اما در طراحی وبسایت اختصاصی به دلیل آنکه همه چیز از صفر تا صد نیاز سنجی می‌شود و دقیقا مطابق با نیازهای شما طراحی می‌شود هزینه و قیمت بیشتری برای شما خواهد داشت.

 

5. امنیت

یکی دیگر از تفاوت های بین این دو مدل طراحی وبسایت که برای بسیاری از صاحبین کسب و کار حائز اهمیت است بحث امنیت این دو مدل است. در قالب های آماده و وردپرس به دلیل آنکه وبسایت بتواند تمام مسائل مربوط به وبسایت را پوشش دهد کد ها از جاهای مختلفی جمع آوری شده اند و همچنین پس از یک مدتی که کسب و کار شما به رشد خوبی برسد احتمال هک شدن بالایی دارد از طرفی در طراحی وبسایت تخصصی امنیت بالاست و هیچکس بجز تیم برنامه نویسی شما به کدهای اصلی و پایه ای وبسایت شما دسترسی ندارد.

 

6. سرعت 

همانطور که اشاره شد وردپرس به دلیل آنکه بتواند تمام وبسایت را پوشش دهد کد های مختلفی در دل خود دارد که این باعث می‌شود که سرعت وبسایت شما پایین بیاید پس اگر فعالیت شما نیازمند سرعت بالا هست یک طراحی وبسایت تخصصی می‌تواند برای شما مفید واقع شود.

طراحی وبسایت رایگان چگونه امکان پذیر است؟

طراحی وبسایت اختصاصی چقدر هزینه بردار است؟

یکی از بزرگترین دغدغه های هر کارفرما قبل از پیاده کردن یک وبسایت برای برند خود بحث هزینه هاست! متاسفانه نمی‌توان عدد دقیقی برای طراحی وبسایت ارائه کرد از کمترین قیمت تا قیمت های میلیاردی بسته به اهداف و ویژگی های وبسایت شما بستگی دارد اگر باز هم در رابطه با تعرفه های قیمتی نیاز به مشاوره داشتید می‌توانید با کارشناسان تیم کدالین در ارتباط باشید.

 

طراحی وبسایت اختصاصی چقدر زمان بر است؟

این مورد هم همانند مسئله های قیمتی به عوامل زیادی از جمله اهداف وبسایت، امکانات، ویژگی ها، ماژول ها و ... بستگی دارد در نتیجه پس از مشخص کردن تمام ویژگی هایی که وبسایت شما قرار هست داشته باشد و میزان سفارشی بودن آن می‌توان به طور دقیق گفت که چه میزان طول خواهد کشید. یک وبسایت اختصاصی چه مواردی را برای شما تامین می کند؟

 

1. طراحی منحصر به فرد و سفارشی

عوامل بسیاری در طراحی وبسایت وجود دارد که به جذب بیشتر مخاطب کمک می‌کند. یکی از این موارد، دیزاین وبسایت است. طراحی گرافیک باید خاص و منحصر به فرد باشد و دسترسی آسانی را برای مخاطبان فراهم کند که این کار در طراحی وب وبسایت اختصاصی امکان پذیر است.  استفاده از رنگ بندی مناسب با نوع تجارت شما و چیدمان صحیح المان ها می‌تواند تاثیر زیادی بر مخاطبان داشته باشد. به عبارتی یک وبسایت هر چقدر از نظر کدنویسی قوی باشد اما ظاهر زیبا نداشته باشد، نمی‌تواند مخاطبان زیادی را به خود جذب نماید، شاید در رابطه با تاثیر رنگ در طراحی وبسایت شنیده باشید که مربوط به گرافیک وب می‌شود؛ بنابراین یک طراحی وبسایت خلاقانه و جذاب زمانی امکان پذیر است که در کنار برنامه نویسی قوی، طراحی گرافیکی آن نیز خاص و چشمگیر باشد که در ساخت وبسایت اختصاصی چنین امکانی برای طراح و شما فراهم است.

 

2. ایجاد امنیت 

امنیت یک اصل بسیار مهم در راه اندازی وب وبسایت ها محسوب می‌شود و همواره حفظ امنیت اطلاعات و اعتبار وبسایت مشتریان از دغدغه های طراحان وبسایت بوده است. طراحان همیشه تمام تلاش خود را می‌کنند تا تقریبا تمام راه های نفوذ به اطلاعات شخصی شما را بسته نگه دارند و این اطمینان را ایجاد کنند که وبسایت شما از لحاظ امنیتی در سطح بالایی قرار دارد و در معرض حمله قرار نخواهد گرفت.
 از آنجایی که در طراحی وب وبسایت اختصاصی تمامی کدنویسی ها از ابتدا انجام می‌شود، به همین جهت امنیت وبسایت تا حدود بسیار زیادی افزایش پیدا می‌کند.

 

3. طراحی یک وبسایت متناسب با بهینه سازی گوگل

از آنجایی که طراحی وبسایت‌های اختصاصی با دیگر وبسایت‌ها تفاوت دارد برای اعمال سئو در این وبسایت‌ها نیز باید تفاوت‌هایی قائل شد. امکانات این وبسایت و قالب طراحی ‌سازی به صورت منحصربه فرد بوده و اعمال سئو نیز برای این ها متفاوت است. البته نگران نباشید موتور جستجوی گوگل متوجه اختصاصی بودن قالب وبسایت شما خواهد شد و این مورد بر سئو وبسایت شما نیز تاثیر میگذارد و آن را بهبود می‌بخشد.

 

آیا شما به یک وبسایت اختصاصی نیاز دارید؟

اکنون که کامل با وبسایت اختصاصی و وبسایت های با قالب آماده آشنا شدید چه نوع طراحی مناسب شما است؟ آیا نیازمند به یک طراحی اختصاصی و ویژگی های منحصر به فرد هستید؟ آیا یک قالب آماده پاسخ گو نیاز های شما خواهد بود؟ طراحی وبسایت اختصاصی مناسب کسانی است که ایده خاصی دارند و تاکنون قالب آماده ای در آن راستا ایجاد نشده است همچنین مناسب افرادی است که نیازمند به ویژگی های اختصاصی دارند که در افزونه های وبسایت های وردپرسی وجود ندارد. یکی دیگر از مواردی که در آن شما نیازمند به یک وبسایت اختصاصی هستید زمانی است که شما پیش‌بینی یک رشد زیاد برای وبسایت خود دارید و نرخ کلیک و بازدید وبسایت شما قرار است که در زمان کوتاهی افزایش زیادی داشته باشد، وبسایت با قالب آماده پاسخگو این مورد نیستند و شما باید یک وبسایتاختصاصی برای خود طراحی کنید.

 

جمع بندی از وبسایت اختصاصی

اگر به دنبال یک وبسایت منحصر به فرد، امن و قابل ارتقا هستید که به طور کامل نیازهای شما را برآورده کند، وبسایت اختصاصی بهترین گزینه برای شما است. با این حال، لازم به ذکر است که وبسایت های اختصاصی گران تر از وبسایت های مبتنی بر قالب های آماده هستند و زمان بیشتری برای طراحی و کدنویسی آنها نیاز است و ممکن است نیاز فروشگاهی شما با وبسایت های مبتنی بر قالب آماده پاسخ داده بشود. بنابراین، قبل از انتخاب نوع وبسایت، بودجه و نیازهای خود را به دقت بررسی کنید.
 

 برای سفارش طراحی و کدنویسی انواع وبسایت، نرم افزار، اپلیکیشن و ابزارهای مورد نیاز کسب و کار یا سازمان خود می توانید به وبسایت کدالین مراجعه کنید و چنانچه در این مورد سوالی دارید با ما در ارتباط باشید. خوشحال می شویم نظرات و دیدگاه های خود را ما به اشتراک بگذارید.

برچسب ها

نظرات (2)

روژینا بنده شاهی کاربر
2024/06/23 | 09:00

بسیار عالی و کاربردی

موسی الرضا عروجی کاربر
2025/03/05 | 17:33

بسیار عالی و کاربردی ممنون از اطلاعاتی ومقالاتی که به اشتراک میگذارید

ملیکا عروجی

مدیر 2024/06/23

موضوعات مرتبط

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید